Thursday 10 March 2011

Triaba Panel Spania - ¡Gana dinero participando en el Panel Triaba!

Triaba har nå åpnet et nytt panel for markedsundersøkelser i Spania. Nettstedet har adressen http://www.triabapanel.es/ . Våre medlemmer i Spania vil bli betalt i euro (€ 0,5 - € 4,0 per undersøkelse) gjennom betalingsløsningen PayPal.

Panelet er etablert i samarbeid med Cint i Sverige og inngår i deres Panel Exchange (CPX). Per i dag er det over 5 millioner medlemmer i systemet og det er panel i mer enn 40 land. Triaba har per i dag etablert panel for markedsundersøkelser i 14 land og vi er representert i alle verdensdelene. Hovedtyngden av våre medlemmer er i europa, men vårt Indiske og Sør-Afrikanske panel vokser raskt.

I løpet av våren 2011 vil vi i samarbeid med Cint etablere panel i Nederland, Frankrike, Argentina, Chile, Mexico, Paraguay, Peru og Venezuela. Arbeidet med å få oversatt våre nettsteder til Kinesisk og Japansk vil bli startet i løpet året. Vekstpotensialet er stort og det vil bli en spennende vår når vi har fått startet de nye panelene.

Samtlige av panelene vil inngå i Cint Panel Exchange (CPX); "Cint operates a hosted platform which allows companies to set up online communities of customers, consumers, businesses and specialist groups, for the purposes on online research. It provides an instant and cost efficient way to gather market information, giving you the opportunity to make informed decisions."
















No comments:

Post a Comment