Tuesday, 2 July 2013

Sommerkonkurransen 2013 - Vinn gavekort/Paypal-betaling

(English version will be postet soon)

Endelig er det sommer og det er tid for vår sommerkonkuranse. Vi har en to-delt konkurranse, hvor del 1 er blogg konkurransen og del 2 er den ordinære konkurransen. For å kunne delta i konkurransene våre, må du være medlem i ett av våre panel for markedsundersøkelser og ha svart på og fullført minimum 1 undersøkelse i juni, juli eller august 2013.

Påmelding:I den ordinære konkurransen har vi 5 gavekort pålydende kr 500.

Send en e-post til competition@triaba.com med følgende opplysninger:

1) Tittelfeltet/heading på e-post: Sommerkonkurranse 2013
2) Navn: eks Ola Nordmann
3) Postnummer: eks 8000 Bodø
4) Land: eks Norge
5) e-postadresse: eks ola@nordmann.no (og denne SKAL samsvare med e-postadressen du bruker i panelet)
6) Opplysning om du ønsker Paypal-betaling eller Gavekort. Mangler denne opplysningen, bestilles det gavekort til vinneren.


Blogg-konkurransen:
Vi skal dele ut 4 premier pålydende 500 kr. Skriv om dine erfaringer om det å være medlem i Triaba. Hvorfor er du medlem og hvorfor vil du anbefale andre å bli medlem. Hvis du har dårlige erfaringer med det å være medlem i Triaba kan du skrive om det. Husk at du må være saklig/ærlig når du skriver.

I bloggen din må det være link til Triaba sitt nettsted www.triaba.com. Du kan også gi linken en beskrivende tekst, som f.eks Betalte markedsundersøkelser. Det viktigste er imidlertid at du skriver om hvorfor du er med og hvorfor du kan anbefale (eller ikke anbefale) andre å bli medlem.

NB: Du kan ikke opprette en ny blogg kun for å være med i denne konkurransen.

Påmeldingsfrist:
Du kan melde deg på frem til og med 31. august . Trekningen vil bli foretatt i løpet av første uken i september. Vinnerne vil få tilsendt gavekort/Paypalbetalingen innen 1. oktober.

No comments:

Post a comment