Wednesday, 17 August 2011

Bloggkonkurransen - Fordeling av gavekort

Til blogg konkurransen vår i August fikk vi inn 7 bidrag. Samtlige ble premiert med et gavekort på 300 kr. Vi registrerer at de fleste av bloggerne er gjengangere og at det er få nye bloggere. Samtidig er de fleste bloggerne bosatt i Sverige. Vi er veldig i stuss over at så få bloggere fra andre land benytter anledningen til å forsøke å vinne et av våre gavekort. Så langt har tilnærmet alle som har deltatt blitt premiert med gavekort.

En konsekvens av at det nesten bare er bloggere i Sverige som skriver om oss, er at vi avvikler ordningen. Dette vil vi i såfall komme tilbake til ved en senere.

Vinnerne av gavekortene er:

Sara P er medlem i vårt svenske panel og har bloggen Fru P. Sara skriver i bloggen sin at hun har "En blogg om gratis saker och annat som gör livet roligt! Samlarkampanjer, varuprover gratis och annat skoj!".

Jenny er medlem i vårt svenske panel og har bloggen JennyJon. Jenny skriver i bloggen sin at "Vi är ett gift par som bor i vackra Fagersanna. I vår blogg kan du läsa om vår vardag med allt vad det innebär. Välkommen till vår vrå av världen!".

Dumooa er medlem i vårt svenske panel og har bloggen Dumoaz.

Emmi er medlem i vårt svenske panel og har bloggen Sceptico. Emmi skriver i bloggen sin at hun er "är en 25-årig kicka från Örebro. Jag bor med min sambo, vår dotter och våra fyra katter och fyller mina dagar med funderingar, klädsömnad, filmtittande och datorklickande".

Liselott er medlem i vårt svenske panel og har bloggen Gaztongirl. Liselott skriver i bloggen sin at hun er "Alldeles färsk på detta med att blogga. Men jag har kollat igenom lite vad som finns och tänkte testa att tjäna pengar på att fylla i panelundersökningar vad det kan ge".

Shermin er medlem i vårt norske panel og har bloggen Sherry992.

Sara er medlem i vårt svenske panel og har bloggen I Huvudet På Sara!!!. Sara skriver i bloggen sin at hun er "En underbar flicka i sina bästa år. Bor med Amadeus, Lucifer och Quitie".

No comments:

Post a comment