Tuesday, 24 May 2011

Trekning av gavekort - mai 2011 - Triaba Panel

(English version will come later today)

Vi har nå foretatt trekning av gavekortene - og for å feire at det snart er sommer - vil alle deltakerne få et gavekort på 100 kr. Det var stor spredning i hvor medelmmene meldte seg på - og vi kan derfor ha "mistet" noen av deltagerne... Send meg en e-post og fortell meg hvor jeg finner din påmelding (på facebook siden eller i bloggen vår hvis du ikke står på listen under - du kan ikke melde deg på i ettertid....), så vil du få gavekortet ditt.

Husk at for å få gavekortet har vi følgende krav:

1. Du være medlem i ett av våre panel for markedsundersøkelser (eks www.triabapanel.no, www.triabapanel.se eller www.triabapanel.dk - vi har til sammen 14 panel rundt om i verden).
2. Du ha svart på minimum 1 undersøkelse i april og/eller mai. Husk at det teller ikke at du har svart på markedsundersøkelser hos et annet panel som er i Cint-systemet.
3. Når du har mottatt gavekortet du skrive noen ord på vår facebook side. Det kan være så enkelt som "gavekort mottatt", men du bestemmer selv hvor mye/lite du skriver bare vi ser at du har fått gavekortet.

Hvorfor har vi disse reglene i vår facebook gruppe? Det er for å motivere våre medlemmer til å svare på markedsundersøkelsene de mottar. Noen av undersøkelsene kan være laaaaange, kjedelige og rett og slett dumme og da er det viktig å kunne få noe ekstra med jevne mellomrom. Hvorfor må dere skrive noen ord på vår facebook gruppe når dere har mottatt gavekortet? Dette er for at vi skal få en bekreftelse på at gavekortet er kommet frem og samtidig få vist at det er ekte gavekort som sendes ut. Det er mange useriøse aktører som lover premier, men som ikke overholder sine løfter.

For å få gavekortet må du sende meg en e-post til kontakt@triaba.com hvor du viser til denne trekningen. Det er viktig at du bruker den e-postadressen du har brukt i panelet for at vi skal kunne finne deg og få sjekket at du har svart på undersøkelser.

Når kan du forvente å få gavekortet - og hvordan vil du få det? Når vi har fått tilbakemelding fra mange av vinnerne, begynner vi å bestille gavekortene. Det er tidsbesparende å kunne bestille gavekortene samlet. Du vil uansett ikke måtte vente mer enn 1 uke før du får gavekortet - og du vil få det på e-postadressen du er medlem med i panelet..... I denne e-posten er det en kode som du skal bruke når du velger ditt gavekort hos www.gavekorttorget.no, www.presentkorttorget.se, www.gavekortet.dk eller www.presentcard.fi/. Vinnere utenfor norden får gavekortet som en betaling via Paypal.
Vinnere av et gavekort på kr 100 - Mai 2011:

Helle Paldan Ruben-Kolding
Ninni Moreno
Marko Suomalainen
Maria Niljon
Nelia Da Silva
Henrik Lundgren
Shermin Langø
Emmi Torstensson
Sara Pedersen Fd Öman
Lili Ying
Nacéra Ralèm
Reidun Synnøve Gravelseter
Batul Alb
Iraqihussein Jaber
Katarina Lindahl
Marius Aulie
Katrine Wang Svendsen
Tonje Kristoffersen
Mira Hassan
Marianne Krüger
Hege Elise Kringen
Beate Myran Bendixen
Anita Halvorsrød
Rannveig Kh
Line Strandli
Ole Harry Bakkehaug
Heidi Mellum Nilsen
Dumooa Al-nasir
Silvi Gomez Gomez
Cathrine Sundstrom Zimonyi
Klas Niljon
Anne Kari Qvam
Anette Pedersen
Mona Helene Berg
David Andersen
Monica Krepsen
Lina Petre
Gabriel Ciur
Rakel Persen
Tove Edvardsen Melhus
Merete Korsgaard
Quang Nguyen
Maria Johansen
Anette Upsahl
Lisa Fredriksson

Gratulerer alle sammen!!

1 comment: