Tuesday, 19 April 2011

Gavekort for å skrive om Triaba Panel

For første gang siden vi begynte med utdeling av gavekort til de av medlemmene som skriver om det å være medlem i panelet, har vi delt ut ALLE gavekortene som vi hadde satt av til dette. (Unntak kan gjøres, men da må du sende meg en e-post først). Det startet med at bloggeren "Stonetag" skrev om Triaba og linket til fanen "review" på triaba.com. Økt trafikk fra nettstedet Nattstad.se vekket min nyskjerrighet og jeg kontaktet bloggeren og fortalte om hva hun blogget til - og hvilken side hun kanskje burde se nærmere på. Ryktet om at de som blogget om Triaba fikk et gavekort, spredte seg raskt og etter kort tid har vi nå delt ut alle gavekortene for denne måneden.


Følgende blogginnlegg er skrevet i denne perioden:
Mai 2011: NB: Alle gavekortene er nå delt ut. Neste utdeling av gavekort til de som blogger om Triaba starter 12. mai!!

Ida er medlem i vårt svenske panel og har i bloggen "Only god can judge me" skrevet om Triaba Panel. Du kan lese den her.

Ann-Louise er medlem i vårt svenske panel og har i bloggen "Liams mamma" skrevet om Triaba Panel. Du kan lese den her.

Johanna er medlem i vårt svenske panel og har i bloggen sin skrevet om Triaba Panel. Du kan lese den her.

Sara er medlem i vårt svenske panel og har i bloggen Fru P skrevet om Triaba Panel. Du kan lese den her.

Nacera er medlem i vårt svenske panel og har i bloggen sin skrevet om Triaba Panel. Du kan lese den her.

Petra er medelm av vårt svenske panel og har "Bloggen om gratis". Her finner du en rekke tips om gratisprodukter og andre ting som kan hjelpe deg økonomisk. Les bloggen hennes Bloggen om gratis.

Dumooa er medlem i vårt svenske panel og du kan lese bloggen Domoaz for å se hva hun synes om å være medlem. Vi sender henne et gavekort på 300 SEK for hennes blogginnlegg.

Yesim er medlem i vårt svenske panel og har i bloggen sin skrevet om hvordan hun opplever å være medlem i vårt panel. Du kan lese mer om det her: yesim-b.blogspot.com


No comments:

Post a comment