Saturday, 29 May 2010

Trekning av gavekort i mai

Trekningen av gavekort på kr 300 blant medlemmene i facebook gruppen til Triaba.com er nå foretatt og vinnerne er: Pernille Thisell, Bente Iren Flak, Christian Moen, Halvard Øien og Helle Paldan Ruben-Kolding. Vinnerne bes om å sende meg en e-post på kontakt@triaba.com .

For å kunne vinne et gavekort må du være medlem i ett av Triaba Panelene (f.eks http://www.triabapanel.no/), medlem i facebook gruppen til Triaba.com (164 medlemmer per i dag) og ha svart på minimum 1 undersøkelse i løpet av den aktuelle måneden trekningen foretas. 

Triaba Panel trekker ut gavekort i facebookgruppen hver måned. Vinnerne blir bedt om å poste et lite innlegg når de har mottatt gavekortet slik at andre får verifisert at det faktisk er gavekort som sendes ut. De som velger å ikke poste et lite innlegg får beholde gavekortet de har mottatt, men vil ikke få være med på senere trekninger av gavekort.

I juni planlegger jeg å trekke ut gavekort på ca kr 5 - 6000 kr - og siden det er få medlemmer, er vinnersjansene relativt store.

No comments:

Post a comment