Wednesday, 21 April 2010

Trekning av gavekort i april

Trekningen av gavekort i Triaba Panel er nå foretatt. De heldige vinnerne av et gavekort på kr 300 er; Henrik Lundgren, Morten Haga, Stine Sørensen og Kim Sundkvist.

Siden det er vår (i henhold til kalenderen) ble det trukket ut 1 ekstra vinner av et gavekort på kr 300 og den heldige vinneren er; Kristin Van Asperen.

Gavekortene bestilles på http://www.gavekorttorget.no/ eller på de svenske eller danske sidene til Gavekorttorget. Gavekortet sendes til vinnerne så snart de har tatt kontakt med kontakt@triaba.com og opplyst om e-postadressen de bruker i panelet. Det vil da bli sjekket om vinnerne er medlem av ett av panelene til Triaba og om de har svart på minimum 1 undersøkelse i mars/april.

Flere av vinnerne i de første trekningene har ikke svart på min henvendelse når jeg har opplyst om at de har vunnet. Pga dette har jeg innført en frist på 1 mnd etter trekning for å få tilsendt gavekortet. Gavekort som ikke blir hentet trekkes på nytt.

Vinnerne blir også bedt om å skrive noen ord på facebook siden til Triaba. Dette for å verifisere at de har mottatt gavekortet og for å bekrefte overfor de andre medlemmene at det faktisk er gavekort som trekkes ut. Vinnere som ikke ønsker å skrive noen ord på faceboksiden får selvfølgelig beholde gavekortet, men de får ikke være med i senere trekninger av gavekort.

No comments:

Post a comment