Monday, 12 April 2010

Gavekort i april

Den 21. april er det en ny trekning av gavekort blant medlemmene i facebook gruppen til Triaba.com. Denne gangen trekkes det ut 4 gavekort pålydende kr 300. For å kunne vinne gavekort må du være medlem i ett av Triaba Panelene (f.eks http://www.triabapanel.no/) og ha svart på minimum 1 markedsundersøkelse i løpet av mars eller april.

Hvis du vinner et gavekort vil du bli bedt om å skrive noen ord på facebooksiden til Triaba. Årsaken til dette er at andre skal kunne se at det faktisk er gavekort som blir sendt ut til vinnerne. Hvis vinneren ikke skriver på facebooksiden får de selvfølgelig beholde gavekortet, men de er utelukket fra å kunne vinne senere. Du synes kanskje dette høres strengt ut, men det er mange ulike nettsteder som svindler folk og har falske konkurranser, lover bort falske gavekort (link til artikkel i VG om Ikea-svindel på facebook) m.m.

Triaba Panel bruker nettstedene http://www.gavekorttorget.no/ (for de norske medlemmene), www.presentkorttorget.se/ (for de svenske medlemmene) og www.gavekortet.dk/ (for de danske medlemmene) når vi kjøper gavekort og sender ut til vinnerne.

No comments:

Post a comment