torsdag 7. januar 2010

Norges beste bank i 2009

Norsk Familieøkonomi har kåret Norges beste banker for 2009. Her finner du oversikt over følgende kategorier: Beste totalbank, beste storbank, beste boliglån, beste brukskonto, beste høyrentekonto og beste BSU. Undersøkelsen viser at det fortsatt kan være meget lønnsomt å skifte bank. Ellers viser undersøkelsen at storbankene har blitt betydelig mer konkurransedyktige. Postbanken vinner overraskende klassen for beste totalbank.

Av de store bankene kommer DNBNor ut som beste banken (link til VG- artikkel om Fortsatt lånerente på 2-tallet). Dette kommer kanskje som en stor overraskelse for mange. Etter at DNBNor fikk har kritikk for å være for sein med å sette ned renten i starten av 2009, har banken etter dette vært rask til å sette ned rentene, og i lang tid hatt den laveste lånerenten sammenlignet med de andre storbankene. I forbindelse med sist renteøkning fra Norges bank, var det ikke mange av de store bankene som satte opp renten.

Hos finansportalen.no finner du hjelp til å bytte bank - eller hjelp til å forhandle fram nye betingelser hos din eksisterende bankforbindelse. Det lønner seg å prøve - for det er dyrt for bankene å skaffe seg nye kunder.


 
Hvis du er på utkikk etter en ekstrainntekt, sjekk ut linkene til betalte markedsundersøkelser som du finner i andre innlegg i denne bloggen. I Norge er det over 70 ulike panel du kan melde deg inn i, men vær oppmerksom på at kun et mindretall (ca 8) betaler deg cash. Så vidt jeg vet er det 3 aktører som også tilbyr deg å være med i fokusgruppe-samtaler. Du bruker da fra 1 til 2 timer og får et gavekort på 3-500 kr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar