tirsdag 12. januar 2010

Mystery Shopping - International Service Check

Dette er innlegg nr 2 om Mystery Shopping - og hvis du ønsker å sjekke ut det første firmaet SeeYou, finner du det her.

På nettsiden til INTERNATIONAL SERVICE CHECK kan du registrere deg for å bli Mystery Shopper. Mystery shopping er en fin måte å tjene ekstra penger på. Du vil kunne jobbe som servicekontrollør på din fritid. Du vil i etterkant av shoppingturen rapportere tilbake om dine erfaringer. Du kan lese mer om dette ved å gå inn på nettsiden til INTERNATIONAL SERVICE CHECK.

Firmaet skriver på sin nettside at:

"Har du noen gang opplevd en frekk servitør eller en rotete butikkansatt som ga deg dårlig service?
Har du noen gang støtt på dårlig kundeservice og ønsket at du kunne gjøre noe med det?
Har du noen gang ønsket å få betalt for å shoppe?
Med INTERNATIONAL SERVICE CHECK, kan du det! Bli med tusenvis av våre Mystery Shoppere i dag og gi oss din mening om kundeservice uansett hvor du bor. Hjelp oss forbedre nivået på kundeservicen i din hjemby, og få betalt for det!

Mystery Shopping er din mulighet til å vurdere kvaliteten på servicen hos en rekke butikker og servicetjenester fra motebutikker og hoteller, til restauranter og banker. Alt du trenger er en god hukommelse, evnen til å være diskret og et godt øye for god eller dårlig service. Ved slutten av hvert Mystery Shopping oppdrag, må du fylle ut en rapport med alle aspekter av din shopping opplevelse. Hvis du fyller ut skjemaet korrekt vil du få betalt en provisjon av INTERNATIONAL SERVICE CHECK."

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar