torsdag 7. januar 2010

Directmedia - Tjen penger på å klikke deg inn på nettsider og på å verve andre

Jeg har i over 70 blogginnlegg presentert norske markedsundersøkelser du kan melde deg inn i. De beste, etter mitt syn, er de som betaler deg penger for å svare på undersøkelser. Eksempler på slike paneler, er cint-paneler som Triaba Panel. Denne typen paneler betaler deg mellom kr 5 og kr 40 per undersøkelse, som tilsvarer ca 1 kr per minutt du bruker. Triaba Panel har i tillegg trekning av gavekort blant medlemmene i Facebook-gruppen til Triaba.com.

I dag tenkte jeg å presentere en annen måte å tjene penger på. Directmedia har eksistert i noen år nå og betaler deg for å klikke på linker til nettsider som du får på e-post. Av nettsiden deres står det at "Som medlem hos Directmedia.no oppnår du mange fordeler. Vi ønsker å belønne våre medlemmer for at de registerer seg hos oss, og kan tilby følgende gunstige betingelser. Directmedia.no betaler 50 øre pr gang du klikker deg videre til nettstedet til en av våre annonsører. Alle mailer fra oss innholder en link som fører til websiden til bedriften som sender ut informasjon. Når du klikker på denne linken, blir dette automatisk registrert på din konto hos Directmedia.no. Directmedia.no ønsker å vokse raskt, og vi har derfor et generøst verveprogram. Vi betaler 1 kr for hvert nytt medlem du verver til vår database. Å verve andre medlemmer er ganske enkelt, om du benytter deg av våre hjelpemidler. I mailen du mottar når du registrerer deg, er det vedlagt en link som kan brukes til å verve nye medlemmer. Denne linken finner du også ved å logge inn på konto. Når noen klikker på din link og registrerer seg hos oss, setter vi automatisk inn 1 kr på din konto. Om du står på og verver litt, kan det lett bli litt penger av det."

Vær imidlertid obs på at det ikke er like enkelt å verve nye medlemmer som det høres ut som. I de fleste forum (hvis du tenker å poste der) vil slike vervelinker bli fjernet og ansett som spam. Det å få 50 øre per nettside du klikker deg inn på høres kanskje forlokkende ut? Du må ha nettsiden opp i ca 30 sekunder for at du skal få penger for dette - og jeg er usikker på hvor ofte du vil få tilsendt e-poster med slike linker. Du kan lese mer om dette på nettsiden til Directmedia (dette er ikke en vervelink).
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar