torsdag 28. januar 2010

Del X - Mystery Shopping

Dette er blogginnlegg nr 10 om Mystery shopping i Norge. Mystery Shopping passer kanskje best for deg som liker å handle samtidig som du er observerer hvordan du blir behandlet og tatt i mot i den aktuelle butikken. Mystery Shopping er en fin mulighet til å tjene noen ekstra kroner i løpet av året. Hvis du kombinerer dette med å svare på betalte markedsundersøkelser, kan det bli noen kroner av det.

Jeg har tidligere presentert noen av aktørene som driver med Mystery shopping i Norge og under finner du de interne linkene til blogginnleggene og/eller direktelinkene til selskapene:

1. SeeYou
2. International Service Check
3. Respons Analyse
4. Gapbuster
5. Norstat
6. Better Business
7. QI (Quality Improvement)
8. Virik
9. Servicemind


I dag skal du få presentert et svenskt selskap, Invent Observer, som har Mystery Shoppers i Norden og i USA. På nettsiden til Invent Observer står det at: "Vi söker dig som är ute efter en utmaning! En observatör jobbar ute på fält och genomför uppdrag utifrån våra kundspecifikationer. För att bli en observatör krävs inga förkunskaper eller tidigare meriter. Vi utbildar alla och gör dig redo för att anta utmaningen."

Jeg har ingen formening om hvor mange oppdrag du kan forvente å få fra dette selskapet. Når du registrerer deg får du muligheten til å velge at du bor i Norge og at språket er norsk. Jeg antar derfor at de også driver med Mystery Shopping i Norge. Det skader vel ikke å regsitrere seg hos dem for å se om de har noen oppdrag?

Andre eksempler på tilfeldig inntekt som er skattefrie, er betalte markedsundersøkelser. Du finner en presentasjon av over 70 ulike panel i denne bloggen, men kun 8-10 betaler deg cash. Dette er panel som http://www.triabapanel.no/ - som betaler deg mellom kr 5 og kr 40 per undersøkelse.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar