mandag 7. desember 2009

Telepriser.no - din veiviser til telepriser i Norge

"Alle" i Norge eier en mobiltelefon, men ikke mange er prisbevisste når det gjelder valg av leverandør. I de første årene konkurrerte Telenor på at de hadde absolutt best dekningsgrad i Norge. I dag er det ikke nøvendigvis slik at du er avhengig av en dekningsgrad på et slikt nivå som det telenor har - for hvor ofte er du langt fra nærmeste sender?

På nettstedet telepriser.no finner du en større oversikt over hvem som er det billigste selskapet i Norge, både på fast- og mobiltelefoni og for bredbånd. På nettstdet finner du de 20 billigste tilbyderne i dag. Samme liste finner du i dagens VG - på Dine Penger. På nettsiden til telepriser.no finner du en kalkulator som du kan bruke til å beregne hvilket abonnement som passer deg og ditt behov. telepriser.no er eid av Post- og teletilsynet. I Sverige finner du en lignende tjeneste, men denne er driftet av cint.se.

Telefonregningen din vil variere stort mellom den billigste og den dyreste tilbyderen. Jeg anbefaler deg å teste ut både kalkulatoren og lese om de ulike produktene. Hvis du er på utkikk etter en måte å øke inntekten din i tillegg til å redusere telefonregningen, kan du sjekke ut betalte markedsundersøkelser (link til innmelding i Triaba Panel - betaler mellom kr 5 og kr 30 per undersøkelse). I Norge finner du nærmere 60 ulike panel (intern link) du kan melde deg inn i, men merk deg at det ikke er mer enn ca 8 som betaler deg cash.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar