tirsdag 22. juni 2010

Har du vinnerlykke? På nettet er det mange konkurranser du kan delta i

Som du kanskje vet bruker Triaba å trekke ut gavekort blant medlemmene i facebook gruppen sin. I tillegg arrangeres det en skrivekonkurranse som går frem til 20 august, hvor du kan vinne et gavekort på kr 1000. Konkurransen er ganske enkel: Skriv noen ord om det å være medlem i Triaba Panel i bloggen din, i et forum, ja hvor som helst på nettet, men ikke som et svar i denne bloggen eller på facebook siden til Triaba. Når du har skrevet noen ord, sender du linken til meg på kontakt@triaba.com.

Triaba er ikke den eneste aktøren i markedet som arrangerer konkurranser hvor du kan vinne premier. Jeg skal presentere noen av dem som du kan delta i:

1. Gule sider - Frist 6 juli!!
Vinn 100 000 kr til ferien ved å finne 10 biler eller båter i kartene på Gule sider. Jo flere av bilene eller båtene du finner, desto flere lodd har du i trekningen som skjer 6. juli. Konkurransen er enkel og gratis. Du vil heller ikke få uønsket reklame tilsendt i ettertid.

2. Samsung
Last opp et bilde av deg selv og kjæresten din, og bli med i konkurransen om en reise til Venezia.

3. Citroen
Bestill en prøvetur og vinn polaroid solbriller fra Petter Solbergs Racing Collection.

4. Freia
Konkurransen kommer snart på nett, og du kan nå legge inn e-postadressen din og bli varslet når konkurransen starter

5. Bjørneparken
I juli skal Klatremus, reven, elgen, pinnsvinet, ugla, Bamsemor, Brumlemann og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen leke seg i det nye store teateret vårt. Gjennom sang, dans og mye humor viser vi en ny versjon av forestillingen om Klatremus og resten av Hakkebakke-gjengen. Vinn billetter ved å svare på 2 spørsmål


6. Ildstedet (Frist 30. juni 2010)
Svar riktig på spørsmålene i deres konkurransebrosjyre og bli med i trekningen av varmende produkter fra Jøtul eller Scan. Dersom du vinner konkurransen kan du velge mellom Jøtul F 370 High Top eller Scan DSA 12, eller få refundert beløpet hvis du har kjøpt et av produktene fra junikampanjen. Konkurransefolderen får du hos en Ildstedet-forhandler eller du kan laste den ned her.
7. Valdres
Send Valdres E-kort til dine venner, og du kan vinne en hotell weekend for 52 personer. Jo fler E-kort du sender, jo større er sjansen for at akkurat du vinner. Alle kortene i vår interaktive kortstokk kan sendes som en e-post til venner og bekjente. De du sender til får en invitasjon om å prøve Valdres kortstokken. Du kan sende så mange E-kort du vil, men husk at du først må registrere deg for å være med i kampen om hovedpremien. Du får poeng og ekstra vinnersjanser for hver eneste av dine kontakter som registrerer seg. Når du er registrert kan du også vinne andre premier og få rabattkort hvis joker kortene dukker opp. Vi trekker ut en heldig vinner av hovedpremien den 1. september 2010.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar