mandag 10. mai 2010

Rabattkoder og muligheter til å spe på inntektene

Jeg har i noen innlegg skrevet om betalte markedsundersøkelser og gitt deg mine vurderinger. I dag skal jeg skrive litt om rabattkoder – for noen et velkjent område og en kilde til å spare penger ved shopping. Rabattkoder har og er også i flittig bruk av enkelte selskaper som driver med markedsundersøkelser – og da som betaling for at du svarer på undersøkelser, men det er ikke temaet i dag.


Rabattkoder er svært utbredt i statene og du kommer over dem på nesten alle nettsteder du besøker. Det finnes en lang rekke forum, blogger m.m. som kan gi deg ulike rabattkoder eller omtale av nettsteder i en rekke artikler. Dette registrerte jeg da jeg lagde nettsiden www.triaba.com (hvor du finner mange betalte markedsundersøkelser). I Norge er åpen bruk av rabattkoder et relativt nytt fenomen og har først nå blitt allment kjent i Norge. Dette har sin bakgrunn i at forbudet mot denne typen markedsføring ble opphevet 1.juni i 2009. Ett godt eksempel er avtalen som er inngått mellom SAS og Stabburet (Grandiosa) - hvor du etter hvert vil kunne finne en rabattkupong på kr 100 på flyreiser på Grandiosaesken.

Hvis du f.eks etablerer et nettsted hos www.one.com følger det med en rabattkode som gir deg gratis annonsering i google-adsens. Facebook har tilsvarende kampanjer, men er ikke like lett å finne. Dette er veldig populære rabattkoder for de som har egne nettsteder og ønsker å markedsføre dem.

I Norge har det dukket opp en rekke nettsteder hvor du kan hente rabattkoder. Dette er sider som:

NB! Listen er ikke en rangering av nettstedene. VG presenterer en annen tilsvarende liste

I tillegg vil jeg anbefale deg å følge med på diverse forum hvor det flittig diskuteres nye rabattkoder. I tillegg kan det lønne seg å søke på nye rabattkoder på nettet samt sjekke i div kataloger. Vær imidlertid obs på at mange av rabattkodene er de samme "tilbudene" du finner på typiske gratissider. Det kan derfor lønne seg å lete litt på nettet til du finner det beste tilbudet.

Andre rabattkode sider som jeg er tipset om:

4 kommentarer:

 1. www.dinrabatt.com er også en rabattside som jeg liker veldig godt. pent og oversiktlig design. Syns til tider at mange av sidene prøver å kommunisere for mye på en gang..

  SvarSlett
 2. Veldig endig med kommentar ovenfor.
  Kan til tider bli for my info på andre sider. Derfor har jeg dinrabatt som en klar favoritt.

  SvarSlett
 3. Få ekte rabatt følelse med denne rabattsiden: Rabatt.no

  SvarSlett
 4. Skrivefeil på den ene linken - riktig adresse er RabattWeb.no.

  SvarSlett