torsdag 4. mars 2010

Luksusfellen - Ny sesong

I går begynte Luksusfellen igjen på TV3. Mange av oss synes dette er et bra program og finner mange gode tips ved å se på serien. Et av de viktigste rådene er at man ikke skal brukemer enn det man tjener. Og det skulle man egentlig tro var en selvfølge for de fleste av oss. Et ledd for å klare dette er å sette opp et budsjett som inkluderer betjening av lån og sparing.

De to unge umodne guttene som Luksusfellen besøkte i første programmet, viste rett og slett at de er kapable til å være med i senere episoder av Luksusfellen. Småguttene har i en artikkel i Dagbladet uttalt at "Vi har selv sett på «Luksusfellen» og ledd oss ihjel av de som har stilt opp, så vi tenkte det var herlig useriøst av oss å stille opp selv. Egentlig ga vi helt faen". Guttene er kanskje 20 og 21 år gamle i kroppen, men fremstår som langt yngre. Uttalelser som "Jeg synes ikke sparetipsene fra "Luksusfellen" ga noen aha-opplevelse, sier Fredrik Kittel-Nielsen. Guttene innrømmer at de lever som før de fikk økonomihjelp" viser at de rett og slett ikke har forstått noen ting. Det er svært sannsynlig at pappaguttene vil få økonomiske problemer i fremtiden, for de viser null forståelse og null innsikt.

2 kommentarer:

  1. De la ut i media at alt var tull, tror du har gått glipp av et par ting. De ble meldt på for tull å gjennomførte det for tull. De har ikke økonomiske problemer å alt er bullshitt! fana.

    SvarSlett
  2. Selvfølgelig har guttene behov for å prøve å redde "æren" etter programmet. De gjorde et slett inntrykk og uttalelsene deres i ettertid gir dem ingen kredit. Bare det å uttele at de ler seg skakk av andre som har problemer, viser hvor liten innsikt de har. Jeg gikk kanskje glipp av noe av tullet de serverte, men du har gått glipp av kjernen i problemet. At pappa stiller opp nå med penger, betyr ikke at han vil gjøre det resten av livet.

    SvarSlett