tirsdag 16. februar 2010

Start.no legger ned e-posttjenesten

Start.no har varslet at de legger ned sin e-posttjeneste 1.mai 2010 skriver VG. Dette innebærer at ALLE panelmedlemmene i Triaba Panel som bruker en e-postadresse fra start.no må bytte e-postadressen sin før tjenesten legges ned.

Hvis du bruker start.no sin e-posttjeneste og ikke bytter adressen i panelet. Vil du ikke få tilsendt flere betalte markedsundersøkelser! Det er derfor svært viktig at panelmedlemmene som blir berørt logger seg inn på sin panelside før 1.mai og endrer e-postadressen.

Hvis du lurer på hva Triaba Panel er - kan du sjekke ut http://www.triabapanel.no/ (Betalte markedsundersøkelser i samarbeid med http://www.cint.com/) . Triaba Panel har også trekning av gavekort hver måned blant panelmedlemmene som også er medlem i facebookgruppen til triaba. Forutsetningen for å kunne vinne er at du har svart på minimum 1 undersøkelse den aktuelle måneden.

5 kommentarer:

 1. De burde gitt fra seg START.NO-domenet slik at andre interesserte firmaer skulle kunne ta over videreføre e-post-tjenestene.

  SvarSlett
 2. Utfordringen slik jeg forstod det, er den tekniske delen og det at de ikke tjener penger på e-posttjenesten. Tror kanskje at de vil slite med å finne noen som vil ta over, spesielt når det per i dag er mange andre store tilbydere i markedet. Selve start.no tjener de vel penger på, men tjenesten prioriteres vel ikke så høyt av eierne.

  SvarSlett
 3. Ja start.no kommer til å forsette, det er epost-tjenesten som blir lagt ned og med god grunn. Den har ikke fungert skikkelig på over et år. Start sin epost-tjeneste er også som det nevnes i vg.nos artikkel alt for dårlig når det gjelder dagens krevende standarder. De fleste har en epost tilknyttet enten internettabonement eller telefonabonement som fungerer helt greit, pluss alle de gratis variantene av epost som du finner verden over.

  SvarSlett
 4. Jeg stusser litt på hvordan de kan anbefale EPOST.NO for de som må bytte mailadresse. Epost.no er er kun ett personlig/DA selskap som har vært beskyldt for svindel med sms fakturering. Domene register infoen stemmer ikke overens med brønnøysund, og de oppgir ingen info om tjenesten på sidene. Jeg ville aldri overlatt privat-mailene mine til den gjengen!!

  SvarSlett
 5. Dette er bare nok et signal om at Dagbladet forsøker febrilsk å unngå det uungåelige -de er snart konkurs!

  start.no ==> snart-konkurs.no!

  Med 50000+ brukere burde vel VG snappe opp de fleste? Nå har en Golden Opportunity til å gravlegge konkurrenten engang for alle! Med eksisterende tjenester som VG blogg og Nettby er det vel ingen tvil om at de er best på nett!

  R.I.P. start.no.

  Uten epostadresse der, ser jeg ingen grunn til å beholde www.start.no som et bokmerke engang. Arkiveres herved sammen med GeoCities og Telepost. You will be missed...

  SvarSlett