torsdag 12. november 2009

Reduser din strømregning - få bedre økonomi

Er du en av dem som har elektriske apparater stående "stand-by" hele tiden? I følge Statistisk sentralbyrå utgjør strømforbruket til komfyr, vaskemaskin, datamaskiner og kaffetraktere hele 41 % av strømforbruket i hjemmene våre!

Hvis du tar for deg de siste strømregningene og regner ut hvor stor andel målt i kroner dette utgjør, ser du raskt at her er det et potensiale for innsparing. Mange av oss lar datamaskinen stå på døgnet rundt, med det resultat at strømforbruket øker. Samtidig reduserer du datamaskinens levetid. Ikke spesielt lurt altså. TVn er en strømtyv av dimensjoner. Hvor mange slår den helt av? Sikkert noen, men mange gjør det ikke. Dessuten gjør du kanskje som meg - lar tv'n stå på mens du leser eller jobber på PC'n. Det kan jo komme noe på tv som du kanskje kommer til å se på.....

Et alternativ for å redusere strømkostnaden er å kjøpe stikk-kontakter med bryter. Du bryter rett og slett strømmen til de elektriske apparatene og kutter strømregningen din like raskt. Forutsetningen er selvfølgelig at du husker å slå av strømmen da... Alternativene er der med kontakter med tidsbrytere og kan anbefales for de som bruker å glemme å slå av strømmen. Sjekk ut ENOVA for tips til å spare på strømmen! Du kan også søke om tilskudd til omlegging til f.eks pelletskaminer hos dem.

Hvis du ikke ønsker å gjennomføre noen strømsparende tiltak for å bedre din økonomi, bør du lete etter tiltak som medfører at du får bedre økonomi. Hvis betalte markedsundersøkelser er noe for deg - sjekk ut linkene i denne bloggen. Du finner linker til mer enn 45 panel i Norge - hvor 6-7 av disse betaler deg cash for å svare på undersøkelser. Jeg anbefaler selvfølgelig Triaba Panel Norge som betaler deg opp til kr 30 per undersøkelse, avhengig av lengden på undersøkelsen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar