fredag 20. november 2009

Rabattkoder og bonus på netthandel

Jeg har i mange innlegg skrevet om betalte markedsundersøkelser og gitt deg mine vurderinger. I dag skal jeg skrive litt om rabattkoder – for noen et velkjent område og en kilde til å spare penger ved shopping. Rabattkoder har og er også i flittig bruk av enkelte selskaper som driver med markedsundersøkelser – og da som betaling for at du svarer på undersøkelser, men det er ikke temaet i dag.
Rabattkoder er svært utbredt i statene og du kommer over dem på nesten alle nettsteder du besøker. Det finnes en lang rekke forum som kun er dedikert til dette temaet. Dette registrerte jeg da jeg lagde nettsiden http://www.triaba.com/ (hvor du finner mange betalte markedsundersøkelser). I Norge er åpen bruk av rabattkoder et relativt nytt fenomen og har først nå blitt allment kjent i Norge. Dette har sin bakgrunn i at forbudet mot denne typen markedsføring ble opphevet 1.juni i år.


Hvis du f.eks etablerer et nettsted hos http://www.one.com/ følger det med en rabattkode som gir deg gratis annonsering hos google - i google-adsens. Facebook har tilsvarende kampanjer, men er ikke altid like lett å finne. Dette er veldig populære rabattkoder for de som har egne nettsteder og som ønsker gratis markedsføring av dem.

I Norge har det dukket opp en rekke nettsteder hvor du kan hente rabattkoder. Dette er sider som:

1) http://www.barebutikker.com/

2) http://www.jenterabatt.com/

3) http://www.rabattwebb.no/

4) http://www.rabattkode.com/

5) http://www.rabatt24.no/

6) http://mannebladet.com/nyttig/rabattkoder-og-tilbud/

7) http://www.forbrukertipset.com/rabattkoder.asp

8) http://www.kupongkode.com/
I tillegg vil jeg anbefale deg å følge med på diverse forum hvor det flittig diskuteres nye rabattkoder. I tillegg kan det lønne seg å søke på nye rabattkoder på nettet samt sjekke i div kataloger. Vær imidlertid obs på at de fleste rabattkoder gir deg de samme “tilbudene” du finner på typiske gratissider og/eller konkurransesider.

Nettstedet http://www.kickback.no/ gir deg bonus i nettbutikkene du handler i. Du må registrere deg hos dem for å få tilgang til bonusene. På nettsiden deres skriver de at "Kickback.no er din startside for netthandel. Hos oss får du penger for hvert kjøp du gjør gjennom våre partnere. Pengene kan du ta ut i gavekort og bruke de hos noen av Norges største butikker". En gjennomgang av listen over nettbutikker som som kickback har avtale med, viser at det kan være lurt å registrere seg her.

2 kommentarer:

  1. Kickback.no er helt genialt !! :) Spesielt når man skal booke hotell, men du kan bruke rabatkoder i tilleg!

    SvarSlett
  2. Jeg har brukt barebutikker.com et par ganger og fått noen bra tilbud!

    SvarSlett