mandag 19. oktober 2009

Spar opp penger til en sydentur - betalte markedsundersøkelser

Drømmer du om en tur til syden, men aldri har råd til det? På nettet finnes det en rekke muligheter for deg til å tjene penger til turen. Betalte markedsundersøkelser (Triaba Panel i samarbeid med Cint) er en fin måte å legge seg opp noen kroner. Hvis du er medlem i 5-6 panel som betaler deg cash for å svare på undersøkelser, vil du i løpet av et år kunne tjene mellom 3000 og 500o kr. Summen vil selvfølgelig avhenge av hvor mange undersøkelser du ønsker å svare på - eller som du kvalifiserer deg for. Hvis du sparer opp pengene du får i løpet av året for å svare på undersøkelser, vil du kunne få råd til en ferietur.

På nettet finner du mange tips til hvordan du kan leve billig i f.eks Roma. Hvis du planlegger turen litt i forkant, er det mulig å få seg en utenlandstur med opphold for en levelig pris.

Du finner en fyldig oversikt over betalte norske markedsundersøkelser i mytriaba-bloggen. Jeg anbefaler deg å melde deg inn i de panelene som har fått terningkast fra 4- eller mer. Noen av panelene gir deg poeng som du kan veksle inn i gaver på et senere tidspunkt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar