mandag 26. oktober 2009

Positive nyheter fra NAV

NAV har nå opprettet en gratis telefontjeneste for deg som trenger økonomiråd. Bakgrunnen for at tjeneste har blitt satt i drift er at ikke alle kommuner har god nok kapasitet til å hjelpe sine inbyggere som har betalingsproblemer. Hjelpetelefonen har tlf nr 800 45 353 (dvs 800GJELD).

Tjenesten til NAV er et lavterskeltilbud hvor du vil få en enkel veiledning. Hvis du trenger ytterligere bistand vil de sette deg i kontakt med andre som kan hjelpe deg. En av disse aktørene er FattigNorge. Det er mange ting du selv kan starte med - og du trenger ikke å ha akutt dårlig råd for å ta et grep om egen økonomi - og du finner kanskje noen tips her. Den viktigste og sikreste kilden til hjelp kan være din egen familie eller venner.

Hvis du er ute etter å øke din inntekt skattefritt med 3 - 5000 per år, kan du vurdere å svare på markedsundersøkelse. Utfyllende vurdering av over 30 norske panel finner du her. Merk deg at ikke alle betaler cash, noen gir deg poeng som du på et senere tidspunkt kan veksle inn i gaver.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar