søndag 20. september 2009

Støtte til veldedige formål

Triaba Panel har per i dag ingen bonus eller belønning for verving av nye medlemmer. Panelet vurderer imidlertid å gå inn i et samarbeid med en veldedig organisasjon og tilby dem 10 kr per nytt medlem. I tillegg vurderes det å åpne for at du som panelmedlem kan få velge å gi pengene du får for å svare på markedsundersøkelser til en veldedig organisasjon.

Undertegnede har per i dag ett fadderbarn og det er ei jente i fra Peru som er 7 år gammel. Jeg synes det er hyggelig å få brev fra henne av og til. I tillegg støtter jeg dyrebeskyttelsen i form av å være fadder for en katt. Personlig synes jeg det er hyggelig å kunne støtte SOS Barnebyer og Dyrebeskyttelsen - hva synes dere om forslaget om mulighet for frivillig donasjon av pengene fra panelet til en veldedig organisasjon? Hvis du har forslag til hvem som bør bli kontaktet, er det bare å gi tilbakemelding. NB: Du kan velge å beholde pengene selv!

Hvis du støtter en veldedig organisasjon med min 50 kr mnd - kan du føre dette i selvangivelsen og få fratrekk på skatten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar