torsdag 24. september 2009

Kjøpt brukt - spar penger

I disse dager er det mange muligheter for deg å skaffe seg møbler, bøker og andre ting for en billig penge ved å besøke ett av de mange loppemarkedene som arrangeres. Nettsiden Loppemarked gir deg oversikt over hvor og når det arrangeres loppemarked. Det er spesielt på våren og på høsten det arrangeres loppemarked - og det er gode muligheter for å gjøre et kupp.

Nettsidene Qxl og Finn gir deg mulighet til både å kjøpe og selge ting. Visste du forresten at Finn har en rubrikk for "gis bort"? Her kan du få deg ny tv, kjøleskap m.m. gratis. Ofte er dette fullt brukbare ting som andre bare ønsker å gi bort mot at du henter tingene. Anbefales - jeg har gitt bort mange møbler her og kommer sikkert til å bruke den igjen.

Kjenner du til Skanfil? Dette er et nettsted som kanskje er best kjent hos samlere, men som burde kunne nå ut til en bredere gruppe. Når Skanfil har sine storauksjoner er det ikke bare mynter og frimerker som legges ut. Du finner både smykker, maleri og annet her - til en veldig god pris. Skanfil krever at du registrerer deg for at du skal kunne legge inn et bud.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar